Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

HCS får nye tippeladstrailere

Søgeord:

19. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den sidste af ti nye fireakslede KelBerg rundtippeladstrailere leveret til HCS A/S

Den sidste af ti nye fireakslede KelBerg rundtippeladstrailere leveret til HCS A/SLastas i Hedensted har netop leveret den sidste af en samlet ordre på ti nye fireakslede Kel-Berg tippeladstrailere med halvrundt lad til HCS A/S Transport & Spedition i Glostrup.

 

Den nye trailer er 48 kubikmeter stor med længdevanger, der er svejset op i I-profil, hvilket gør chassiset ekstra stabilt.

 

Traileren har en totalvægt på 48 tons og ruller på fire nitons BPW-aksler med skivebremser ophængt i original luftaffjedring. Første aksel er løftbar, mens fjerde aksel er selvstyrende.

 

Kassens sider og bund er fremstillet af rullet svøb på en ekstra slidstærk 7 mm ALU-plade. Bunden er forstærket med en ekstra 7 mm plade og beklædt med 4 mm Hardox.

Bagklappen er af 40 mm kraftige tophængte aluminiums-profiler. Tophængslerne er flyttet 180 mm længere frem end normalt for at få 10 pct. større åbning ved aflæsning.

 

Skuffen er udbygget og tilpasset til at arbejde sammen med asfaltmaskiner og har pneumatisk åbne- og lukkesystem.

 

Kassen er isoleret med 100 mm isolering og beklædt med spejlblank rustfri stålplade. På toppen er der monteret en kraftig rullepresenning med rør.

 

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen, Lastas

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com