Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

H&E Sejersen Transport får ny læssemaskine

Søgeord:

20. oktober 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2350 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Efter 15 års tjeneste ved H&E Sejersen Transport A/S er en gammel læssemaskine nu erstattet af en ny 427HT gummihjulslæsser fra JCB.

Efter 15 års tjeneste ved H&E Sejersen Transport A/S er en gammel læssemaskine nu erstattet af en ny 427HT gummihjulslæsser fra JCB.Ejlif Sejersen, direktør for H&E Sejersen Transport:

 

- Vi har været så glade for den gamle JCB, at det var logisk at opgradere til en nyere model, da den gamle trængte til at blive skiftet ud. Og så var det simpelthen den bedste løsning til de arbejds-

 

opgaver, den skal udføre.

 

Disse opgaver er primært at læsse materialer på firmaets lastbiler ved hovedkvarteret ved Lille Skensved. Det er ikke mindst restprodukter af stivelse til fødevareindustrien fra den amerikanske virksomhed C. P. Kelco, som har sit danske hovedkvarter tæt ved Sejersen Transport.

Transportfirmaet sælger og transporterer en stor mængde træ-, flis- og barkprodukter i hele Danmark og Syd- og Midtsverige. Desuden udføres container- og tankvognstransport af en lang række varer.

Nicolaisen & Larsen

JCB-maskinen er købt gennem Nicolaisen & Larsen A/S, danske importør med afdeling i Jylland, på Fyn og Sjælland, hvor det engelske maskinmærke sælges. Lars Houlind hos koncernens afdeling i Benløse står for salget af den nye 427HT til Sejersen Transport.

 

- Udover læssemaskinen har vi også haft tre teleskoplæssere fra JCB, som alle har passet perfekt ind i maskinparken. Heraf er en stadig i brug. Det er nogle robuste maskiner med stor kapacitet, slutter Ejlif Sejersen.

 

Billedtekst: Chauffør Jimmi Kragh, t.v., og Ejlif Sejersen, ejer af H&E Sejersen Transport foran den nye JCB-maskine. Foto: Nicolaisen & Larsen.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com