Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hedegaard Agro: Nyt tankvognsmateriel

Søgeord:

29. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2264 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Maskinfabrikken Jilko ApS i Aars serverer en ny treakslet fodertankbil og to fireakslede fodertank-påhængsvogne.

Maskinfabrikken Jilko ApS i Aars serverer en ny treakslet fodertankbil og to fireakslede fodertank-påhængsvogne.Jilkos mangeårige erfaring med udvikling og opbygning af fodertanke – kombineret med skarp fokus på kvalitet, lav egenvægt og levering til tiden – betyder, at Hedegaard Agro igen vælger Jilko som leverandør.

 

Den nye treakslede Scania er opbygget med en fire rum og 26,4 kubikmeter stor tank i aluminium. De to midterste rum er med vakuum, så der suges, hvis det er nødvendigt.

 

Udstyret tæller centralsmøring af bundventiler og luftbetjening af både VBG-trækket og gangbroens sikkerhedsgelænder. Blæsekonsollet er forsynet med tvangskøling, automatisk remstramning og er indbygget i markedets mest støjsvage kabinet.

 

Fodertank-påhængsvognene har begge en kapacitet på 40 kubikmeter, opdelt i seks rum. Akselbestykningen består af ni-tons BPW aksler, hvoraf den tredje er løftbar med autodrop.

Påhængsvognene har desuden to-leder trykluftbremser, og akslerne har selvjusterende tromle-bremser. De otte dæk i størrelsen 385/65 R22,5 er monteret på stålfælge. Som på forvognene er der centralsmøring af bundventiler samt luftbetjening af gangbroens sikkerhedsgelænder.

 

- Jeg tror efterhånden, at det er velkendt i fodertransportbranchen, at vi bare har de bedste ”patter”, udtaler Jilkos salgschef Peter Vad.

 

Udløbskeglerne, den rigtige betegnelse for udstyret, har den helt rette vinkel. Det betyder, at foder, mel og lignende gods løber problemfrit ud, selv i meget koldt vejr.

 

Tankopbygningerne og de tilhørende påhængsvogne er solgt og leveret af salgschef Peter Vad, Maskinfabrikken Jilko.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com