Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hejs styres fra kontrolboks

Søgeord:

29. juli 2015  |  

Læst i alt:

697 gange

Læses i øjeblikket af:

1

SAWO Nørresundby sælger udstyr til lufthavn i Grønland.

Der er tale om et kroghejs, der har en byggehøjde på 250 mm fra overkant chassis til overkant rulle. Tip- og optrækskapaciteten er på 14 tons, og en tipvinkel på 50 grader. Krogen er hydraulisk forskydelig på 900 mm. Kroghejset er til en kasselængde på mellem 3.400 og 4.900 mm fra midt krog til bagende af lad.

 

Hydraulikken består af 2 stk. dobbeltvirkende tipcylindre, en combilock låseordning i bagende af hejs, samt en 155 ltr. hydrauliktank med filteranordning og standglas. Hydrauliktanken er type Sunfab SC 84 og er monteret på gearkassen. Hejset har tillige hurtigtip og ilgang.

 

Multilift XR14S.41 kroghejs styres fra kontrolboks i førerhuset. Boksen er med automatisk sekvenskontrol, så alle funktioner kører i en arbejdsgang, eller der kan køres manuelt med tippelad og krogtårn.

Hejset er yderligere udstyret med en glidesats, der ved af- og pålæsning af containere hæver containeren, så den kører bagud på bagruller. Det gør, at der ingen slid er på container og ladstøtte.

 

Mittarfeqarfiit, Grønlands Lufthavne, servicerer en række flyselskaber, det grønlandske samfund og private virksomheder. De varetager den samlede infrastruktur omkring lufttransport i Grønland af personer og gods på 13 lufthavne og 46 helipads.

 

Med næsten 450 medarbejdere er Mittarfeqarfiit en af landet største arbejdspladser.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com