Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Helsingørmotorvejen friskes op

Søgeord:

19. maj 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

634 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tyvstart på ny asfalt.

Vejdirektoratet er nu klar til lægge den første nye asfalt på Helsingørmotorvejen i forbindelse med den omfattende udbygning fra fire til seks kørespor mellem Gl. Holte og Hørsholm S. Der bliver tale om en lille tyvstart med ny asfalt på ca. 800 meter i begge retninger ved Nærum.

 

Det kommende arbejde starter torsdag aften den 26. maj og vil være afsluttet senest i midten af juni.

 

Aften- og natarbejde

Af hensyn til trafikken vil arbejdet blive udført i aften- og nattetimerne mellem kl. 18-06. I weekenden starter arbejdet dog først kl. 20. I arbejdsperioden vil der kun være ét kørespor til rådighed i hver retning. Om dagen åbner motorvejen igen i tre spor i hver retning.

-For at være sikre på, at udbygningsstrækningen står helt færdig med frisk, ny asfalt efter sommerferien, har vi valgt at tyvstarte allerede nu på en mindre del af strækningen. Ved at lægge arbejdet efter myldretiden og om natten, håber vi til gengæld, at færre bilister vil føle sig generet, siger Jacob Pryds Winkel, der er projektleder i Vejdirektoratet.

 

Sommerens store asfaltarbejde på resten af strækningen frem til Hørsholm S går i gang i slutningen af juni og vil være afsluttet senest i starten af august, hvor hovedparten af pendlerne vender tilbage fra ferie til den vigtige adgangsvej mellem Nordsjælland og København.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com