Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Henkel skifter til CHEP

Søgeord:

27. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

CHEP kunne i går offentliggøre, at Henkel har indgået en kontrakt om at erstatte de hvide byttepaller i Tyskland med CHEPs pooling-system.

CHEP kunne i går offentliggøre, at Henkel har indgået en kontrakt om at erstatte de hvide byttepaller i Tyskland med CHEPs pooling-system.Som en del af aftalen kan Henkel benytte CHEPs tilbud om CO2-neutrale palletjenester og dermed reducere miljøindvirkningen.

 

-CHEP hjælper os med at bygge en bedre forsyningskæde gennem effektiv pallestyring og deres evne til at optimere netværk og tilvejebringe gode aktiver i produktiviteten, siger Henkels logistikchef for Tyskland og Schweiz, Oliver Wittig.

 

-Vi har udviklet et tæt strategisk forhold til CHEP gennem mange år og har for nyligt besluttet at udskifte de resterende hvide byttepaller med CHEPs paller på vores facilitet til produktion af vaskemiddels- og husholdningsprodukter i Holthausen i Tyskland. Hele vores produktion palleteres nu vha. CHEP's produkter, hvilket giver fremragende resultater, både hvad angår omkostningsbesparelser og bæredygtighed.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com