Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hent Transport Tidende – app

Søgeord:

19. september 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1053 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Friske transportnyheder direkte på smartphone

 

Danmarks Transport Tidendes læsere har nu de daglige web-nyheder med i lommen i form af en læsevenlig og let overskuelig App - "Dtt"- , der gratis kan downloades fra Apples App Store og Google Play.

 

Efter en testperiode kan Danske Transport Medier nu officielt lancere Transport Tidende i en App-version ”Dtt”, der kan downloades til både IOS og Android. Appen gør det let at få adgang til de daglige nyder fra www.transporttidende.com i et let læseligt format på alle hverdage.

 

Dermed bliver det endnu nemmere at holde sig opdateret med de aktuelle branchenyheder – også når man er på farten.

- Vi er stolte over at kunne præsentere den nye Transport Tidende-app, der giver vores læsere en hurtig og overskuelig online-adgang til vores daglige web-nyheder – blot de er ”online”, siger redaktør Lars Myrup Lassen.

Når den nye Transport Tidende App åbner vises en reklame-side i få sekunder inden nyhedsoversigten automatisk bliver synlig.

 

Appen kan gratis downloades og installeres på smartphones og tablets der anvender Apples IOS eller Googles Android-styrestytemer via Google Play eller App Store – man skal blot søge efter ”Transport Tidende”.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com