Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Herskind fylder rundt

Søgeord:

15. december 2014  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

2550 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vicekontorchef Nete Herskind, Danske Havne fylder 50 år den 18. december 2014.

 

I mere end 15 år har det ofte været vicekontorchef Nete Herskind, der har været i røret, når danske erhvervshavne ringer til brancheorganisanskionen Danske Havne med spørgsmål om jura, miljø eller fortolkning af lovgivning. Altid er det kompetente og gennemarbejdede svar, der gives tilbage.

 

Nete Herskind blev ansat i Sammenslutningen af Danske Havne i april 1999, og med hende fik erhvervshavnene en engageret og nysgerrig medarbejder med stor faglig indsigt i det søfarts- og transportpolitiske område, en udpræget evne for medlemsservice og en specialist i økonomi- og statistikspørgsmål.

 

Hendes tilgang er altid løsningsorienteret, og hun formår at kombinere det detaljerede med de store linjer. Det samme gør sig gældende, når det drejer sig om at forene det praktiske med det politiske. Hendes meget systematiske tilgang til opgaveløsningen betyder, at der altid er ”orden i sagerne,” samtidig med at der er tid til en vittig, ofte underspillet bemærkning. For livet skal ikke være kedeligt.

Nete Herskind er uddannet cand.polit. i 1989 og fik umiddelbart derefter ansættelse i Danmarks Rederiforening, hvorfra hun kom til Sammenslutningen af Danske Havne.

 

Når hun ikke passer på erhvervshavnene og kollegerne, passer hun familien i Søborg, bager de lækreste kager, læser en god bog eller løber en tur, hvis ikke den står på hygge i familiens sommerhus ved Kalundborg.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com