Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hesteskoen strammer i Heathrow

Søgeord:

15. november 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

298 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Britiske speditører vil have forbedret lufthavnens forældede cargo center.

Overbelastningen i cargo centrene hos de allerstørste europæiske lufthavne gør sig også gældende i London-lufthavnen Heathrow, der er Europas travleste passagerlufthavn og den fjerdestørste af slagsen inden for luftfragt.

 

Den til stadighed stigende tilstrømning af luftfragtmængder til Heathrows cargo center, der på de kanter benævnes som ”hesteskoen”, forværrer kun problemerne for de eksisterende virksomheder, der benytter cargo centeret.

 

Sådan lyder budskabet nu fra den britiske speditørforening BIFA (British International Freight Association):

 

- Overbelastningen i hesteskoen er slemmere end nogensinde før, og lokalpolitiet sender nu køretøjer væk, hvilket fører til en stor stigning i antallet af klager fra vores medlemmer, siger Robert Keen, generaldirektør i BIFA.

Han tilføjer, at de britiske speditører efterlyser handling.

- Vi kan forstå, at lufthavnen vil samarbejde med lokale myndigheder for at adressere tilstopningen med introduktionen af en adfærdskodeks for operatører og en fælles strategisk fragtplan for de lokale veje. Vores medlemmer, som i øjeblikket går igennem elendighed hver dag, når de bruger lufthavnens cargo center, ønsker handling – ikke ord, lyder det skarpt fra Robert Keen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com