Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hirtshals Havn styrker organisationen

Søgeord:

24. juli 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

505 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Forøgelse og samling af administration.

Med ansættelsen af en ny kommunikationsmedarbejder og en række interne rokader har Hirtshals Havn fået mulighed for at styrke organisationen og samtidig samle havnens administration på førstesalen i havnehuset i den nordjyske havneby.

 

1. juli blev Katrine Myrup Ritter fastansat som kommunikationsmedarbejder, og med ønsket om et øget fokus på innovation blev Michael Rosenlund Langballe per 1. marts ansat som PSO og udviklingskoordinator. Havneassistent Andreas Christiansen har samtidig overtaget funktionen som daglig koordinator i havnevagten.

 

- Med to nye medarbejdere på holdet, får vi mulighed for at lave en endnu bredere og mere koordineret indsat i forhold til at fremme aktiviteterne på Hirtshals Havn og dermed udnytte de potentialer, som Hirtshals rummer, siger vicedirektør i Hirtshals Havn, Karin Eilers.

Havnekontoret gennemgik i foråret en større forvandling. Tidligere var administrationen på Hirtshals Havn fordelt på tre etager, men nu er hele administrationen samlet på 1. sal, hvilket i fremtiden skal styrke samarbejdet og det innovative miljø, lyder det fra havnen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com