Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Historisk pakke-rekord

Søgeord:

16. december 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

924 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Travlhed hos posten.

Post Danmarks pakkebude får mere end almindeligt travlt i dag, når de skal ud med flere pakker end nogensinde før.

 

Danskernes massive køb af julegaver på nettet henover weekenden betyder nemlig, at Post Danmark alene tirsdag bragte omkring 600.000 forsendelser fra e-handlen ud.

 

- Vi har aldrig set så mange pakker på én dag fra e-handlen, og dagen i dag slår alle tidligere pakkerekorder. Det er ganske enkelt den største og travleste pakkedag, vi nogensinde har set, siger Morten O. Nielsen, kommunikationschef i Post Danmark.

 

Sidste jul omdelte Post Danmark omkring en halv million forsendelser fra e-handlen på den travleste dag. Men danskerne har klikket så flittigt i netbutikkerne i weekenden, at pakkemængderne tirsdag ligger 20 pct. højere end den tidligere rekord.

For at kunne håndtere de rekordmange pakker, som skal ud til danskerne i julen, har Post Danmark ansat 150 julenisser på brev- og pakkecentrene, lejet 450 ekstra biler ind og åbnet mere end 200 nye posthuse landet over siden sidste jul.

 

- Vi har forberedt os godt på julens pakkerekorder, så vi kan sikre, at danskernes julegaver lander godt og sikkert under træet juleaften. Med så store pakkemængder kan der dog ikke undgås ekstra ventetid på posthusene, og det gode råd er at udnytte, at pakken kan hentes i butikkernes lange åbningstider, siger Morten O. Nielsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com