Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Højtuddannede skaber værdi

Søgeord:

18. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2264 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hos meldgaard i Aabenraa er der ingen tvivl om højtuddannedes værdi – de er ikke så farlige, er lønnen værd 100 procent og løfter både medarbejdere og bundlinje.

Hos meldgaard i Aabenraa er der ingen tvivl om højtuddannedes værdi – de er ikke så farlige, er lønnen værd 100 procent og løfter både medarbejdere og bundlinje.-Vi er en lavpraktisk virksomhed som er vokset meget de sidste 10 år, vi er blevet ISO certificeret på miljø og kvalitet og arbejder i øjeblikket med også at blive arbejdsmiljø certificeret – derfor har vi fået behov for mere dokumentation, struktur og en sikkerhed i, at vi leverer den kvalitet, der forventes, og at vi har styr på juraen, fortæller Line Meldgaard, direktør og medejer af meldgaard,

 

Tidligere har vi haft meget fokus på, at vores ansatte skulle have branchekendskab, men nu kigger vi mere og mere på uddannelsesniveauet, da det er tydeligt for os, at uddannelse og ofte en højere uddannelse giver værktøjer, der skaber direkte værdi hos medarbejdere, ledelse og bundlinjen.

meldgaard beskæftiger ca. 650 ansatte hvoraf ca. 10 er højtuddannede – den seneste nyansatte akademiker er Sandra Moshage, der er nyuddannet cand.merc.jur. Hun har været ansat hos meldgaard i et halvt år og er flyttet til Aabenraa fra Odense.

 

-Sandra giver både medarbejdere og ledelse tryghed, kvalitet og mere styr på tingene – hun har fået skrevet vores procedurer ned, så alle ved, hvordan vi gør tingene, hun har givet os et kvalitetsløft i vores licitationsmateriale og vi har fået samlet tingene og dermed skabt ensartethed i det materiale, der kommer ud af huset, fortæller Line Meldgaard.

 

-Desuden er en af Sandras opgaver at arbejde med fondsmidler, hvor hun med en struktureret tilgang har optimeret mulighederne med de midler, vi har fået tildelt, og holder ledelsen informeret om de nye muligheder, der kommer.

-Jeg blev ansat til primært at arbejde med licitationsmateriale, hvor jeg gennemgår krav overfor indhold, og til at arbejde med fondssøgning, men jeg har hurtigt fået flere og flere opgaver indenfor områder, der ikke var tiltænkt mig i første omgang, men som falder naturligt – f.eks. skriftlige formuleringer, korrekturlæsning og planlægning, fortæller Sandra Moshage,.

 

-Jeg er den eneste med min kompetenceprofil, så jeg har fra første dag fået et stort ansvar, og de varierede opgaver giver mig mulighed for at komme både i bredden og dybden i virksomheden og bruge det, jeg har lært.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com