Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

HM overtager OM

Søgeord:

30. maj 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1378 gange

Læses i øjeblikket af:

1

OM Transport A/S solgt pr. 1. juni.

 

HM Logistik ApS overtager 1. juni OM Transport A/S. Det meddeler selskaberne i en pressemeddelelse.

 

Ole Mortensen har valgt at sælge sit livsværk til sønnen Michael Mortensen, der driver HM Logistik ApS, samt HM Entreprenør A/S og HM Grus ApS.

Far og søn har gennem en årrække arbejdet tæt sammen i OM Entreprenørforretning A/S og OM Transport A/S indtil Michael Mortensen i 2008 valgte at søge nye udfordringer.

 

- Det har været et helt naturligt valg at sælge OM Transport til Michael. Han er den helt rigtige til at udvikle potentialet i virksomheden, og han vil drive OM Transport videre i samme ånd, udtaler Ole Mortensen.

 

HM Logistik udvider med opkøbet aktiviteterne, således at virksomheden ud over vognmandskørsel og maskin- og blokvognstransport tilbyder udlejning af containere og køreplader, bore- og kranarbejde, samt træfældning.

- Det er en stor glæde for mig at få mulighed for at overtage OM Transport, da jeg ønsker at virksomheden bliver i familiens hænder. Og så glæder jeg mig til at arbejde tæt sammen med min far igen, da han altid har været en fantastisk sparringspartner, siger Michael Mortensen i en kommentar.

 

OM Transport A/S fortsætter som en selvstændig enhed og Ole Mortensen vil fungere som sælger af vognmandkørsel, træfældning, kran- og blokvognstransporter i OM Transport og HM Logistik.

 

OM Transport og HM Logistik vil fremover begge få base på Kometvej 13 i Horsens.

 

I anledning af virksomhedsoverdragelsen afholdes reception fredag 3. Juni kl. 12 på Bjerre Kro, hvor alle er velkomne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com