Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

HMK Bilcon: Stor succes med udstyr til genbrugsaffald

Søgeord:

3. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

HMK Bilcon, førende leverandør af specifikke transportløsninger, har siden 2010 leveret mere end 100 enheder til håndtering af genbrugsaffald - alene til én kunde. Modtageren er GeesinkNorba, stor europæisk producent af renovationskøretøjer og affaldskomprimatorer.

HMK Bilcon, førende leverandør af specifikke transportløsninger, har siden 2010 leveret mere end 100 enheder til håndtering af genbrugsaffald - alene til én kunde. Modtageren er GeesinkNorba, stor europæisk producent af renovationskøretøjer og affaldskomprimatorer.HMK Bilcons mål er løbende at forbedre og udvikle nye unikke transportløsninger til fordel for kunderne. Det har eksempelvis resulteret i udvikling af MF-50.

 

- HMK MF-50 er en serie på seks forskellige enheder til indsamling af genbrugsaffald, hvor forskellen mellem enhederne er kapaciteten, der går fra 2,1 til 6 kubikmeter. Det giver en meget fleksibelt løsning, der passer til langt de fleste lastbiler, siger Peter S. Andersen, salgschef hos HMK Bilcon.

 

MF-50 har en lang række fordele, når der indsamles affald. Eksempelvis giver MF-50 mulighed for at indsamle forskelligt sorteret affald i samme arbejdsgang og med samme bil, uden at det sorterede affald sammenblandes.

MF-50 har vertikal løftemekanisme, og aflæsningen sker over siden af lastvognen. Enhederne er vandfaste og lette at rengøre. Efter ønske kan de leveres i en rustfri stålkonstruktion, en stor fordel når der indsamles væsker.

 

- HMK Bilcon er en leverandør, vi har samarbejdet med gennem mange år og har stor tillid til. Deres MF-50 enhed til håndtering af genbrugsaffald er af god kvalitet og opfylder vores behov for moderne håndtering af affaldsindsamling, udtaler Evelien Leber fra GeesinkNorba.

 

HMK Bilcon har siden 2010 leveret mere end 100 MF-50 aggregater til GeesinkNorba. Foruden seks standardenheder er der mulighed for at bestille specialtilpassede enheder.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com