Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

HN Group A/S

Søgeord:

29. juni 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1444 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danskerne på CeMAT 2016.

Knap 1.000 udstillere fra hele verden havde valgt at præsentere deres selskaber og produkter på den store tyske messe for intralogistik og supply chain management CeMAT 2016, der fandt sted over fire dage fra 31. maj til 3. juni i de store messehaller i Hannover.

 

Fire af de 1.000 virksomheder var fra Danmark, og de danske firmaer kom til Hannover med hver deres forskelligheder. Fælles for dem alle var dog, at de fik sig en snak med Danmarks Transport-Tidende om deres ønsker og forventninger til CeMAT 2016.

HN Group

Billund-selskabet HN Group udvikler, producerer og leverer løsninger og produkter i sprøjtestøbte og termoformede plastemner til industrien i Danmark og resten af Europa.

 

Virksomhedens kunder repræsenterer så forskellige brancher som medico, fødevarer, legetøj, elektronik, hi-fi, biler, vindmøller, solceller og gas- og vandteknik.

 

- Så mange forskellige brancher betyder, at vi især skal leve på vores viden og kreativitet, når vi producerer de kundespecifikke emner, siger Henrik Læsø, der sidder i selskabets salgsafdeling for termoformning.

 

Det er første gang, HN Group er til stede på CeMAT-messen, fortsætter John Pedersen, der ligeledes er tilknyttet selskabets salgsafdeling for termoformning:

 

- Vores primære formål med messen er at have en større tilstedeværelse på det tyske marked, end vi har nu. Det er svært specifikt at sige, hvad målsætningen for messen er. For der kommer jo ikke bare nogen og bestiller x antal af noget – det er en meget længere proces. Men hvis vi kan få 10-20 kontaktemner, hvoraf de ti procent ender med at blive kunder hos os, så har det været en succes, siger John Pedersen.

HN Group beskæftiger 70 ansatte og råder over 60 produktionsmaskiner, der producerer i døgndrift.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com