Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Honeycomb Cellpack A/S

Søgeord:

30. juni 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1183 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danskerne på CeMAT 2016.

Knap 1.000 udstillere fra hele verden havde valgt at præsentere deres selskaber og produkter på den store tyske messe for intralogistik og supply chain management CeMAT 2016, der fandt sted over fire dage fra 31. maj til 3. juni i de store messehaller i Hannover.

 

Fire af de 1.000 virksomheder var fra Danmark, og de danske firmaer kom til Hannover med hver deres forskelligheder. Fælles for dem alle var dog, at de fik sig en snak med Danmarks Transport-Tidende om deres ønsker og forventninger til CeMAT 2016.

Honeycomb Cellpack

Honeycomb Cellpack A/S udvikler og producerer stødabsorberende og fikserende emballage baseret på papir, og det er første gang, selskabet præsenterer sig på CeMAT.

 

Honeycomb Cellpack er baseret i Thorsø og beskæftiger 25 medarbejdere. Selskabets primære produkt er emballageløsninger baseret på papirs-Honeycomb-plader, som modsat bølgepap har lodrette vægge i bi-cellestruktur – deraf navnet Honeycomb. Produktet udmærker sig ved udover at have en meget høj kompressionsstyrke også at være baseret på naturprodukter, der er nedbrydelige i naturen.

 

Thomas J. Bladt overtog Honeycomb Cellpack i 2013, og han var først og fremmest kommet på CeMAT for at finde nye kontakter til sit produkt, som han mener egner sig særligt godt til transportbranchen:

- Honeycomb-pladerne vejer heller ikke særlig meget, og derfor er de også velegnede som transportemballage. Det er typisk industriel emballage, og vi leverer eksempelvis til Ikea, Danfoss og Grundfos. Men vi ser Tyskland som et potentielt stort marked, og vi har tidligere oplevet at få mange tyske kontakter på de tyske messer, siger Thomas J. Bladt.

 

Honeycomb-pladerne er, fordi de er baseret på papir og vandbaseret lim, biologisk nedbrydelige, genanvendelige og komprimerbare.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com