Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hupac køber ERS Railways

Søgeord:

2. maj 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

465 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Opkøb skal styrke position i maritim baglandslogistik.

 

Schweiziske Hupac har annonceret, at godsbaneoperatøren køber aktierne i ERS Railways inklusive ERS aktiepost på 47 procent i boxXpress.

 

Opkøbet af ERS Railways, der står stærkt på godsbanetrafikken til og fra de tyske Nordsøhavne, betyder ifølge en pressemeddelelse fra Hupac, at selskabet opnår en styrke på godsbaneforbindelserne til de tyske havnes ”hinterland”, der svarer til den Hupac har i forhold til havnene Antwerpen og Rotterdam.

 

ERS Railways drives videre som et fuldstændigt selvstændigt selskab, der blot kan tilbyde kunderne flere services på grund af synergieffekterne ved tilknytningen til Hupacs netværk.

 

Det er det USA-baserede selskab Genesee & Wyoming Inc, der sælger ERS Railways, der blev stiftet I 1994.

ERS Railways vil fortsætte samarbejdet med Freightliner, når det gælder kontinentale lokomotiv-services, og Hupac forventer at samarbejdet vil blive udvidet.

Den nuværende chef for forretningsudvikling i ERS Railways, Berd Decker, vil – sammen med Renzo Capanni, der er direktør for Hupac International Ltd’s Company Shuttle og Shuttle Net South East Europe – stå for ledelsen af ERS Railways.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com