Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hurtigløber til John’s Special Transport

Søgeord:

10. august 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

2798 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Øget fleksibilitet med 5-akslet Goldhofer STZ-L 5.

 

Nedrivningen af KB-Hallen i København – der ikke stod til at redde efter en omfattende brand i 2011- er omtrent overstået lige før sommerferien. Da en omkring 44 tons tung gravemaskine forleden skulle transporteres videre til næste opgave, så skete det på en helt ny Goldhofer 5-akslet sættevogn som John’s Special Transport i Hedehusene netop har taget i brug.

 

Læs mere om John's Specialtransport her

 

Chaufføren Michael – der har kørt for Johns Special Transport siden 2008 – er rigtigt glad for den nye hurtigløber/blokvogn.

- Den forreste aksel kan hæves og de resterende er styrbare. Det gør det meget lettere at kom ind og ud forskellige steder, og det er meget mere skånsomt mod underlaget.

 

Der er tale om en Goldhofer sættevogn af typen STZ-L. Blokvognen er monteret med 2-delte ramper med hydraulisk hæveværk, derudover medfølger alu-oplægningsramper til opkørsel på svanehals.

64 tons

Sættevognen har en totalvægt på 48.000 kg og en nyttelast på 25.700 kg. Ved blokvognskørsel kan nyttelasten øges til 64.000 kg.

Lastefladen måler 8.700 x 2.550 mm og kan udtrækkes med 3.040 mm til en max længde på 11.740. Akselsektionen har en gravemaskine-/kedelgrøft.

 

Derudover er der blandt andet monteret en Goldhofer opbevaringskasse, Wabco Smartboard, centralsmøringsanlæg af fabrikatet Bekamax og EasyControl Comfort til styring af aksler via fjernbetjening.

 

På alle trædeflader er der anti-skrid belægning og træbundbelægningerne er lavet i Kambala.

 

Chassiset er svejst i højkvalitets finkornsstål og lakeret i en flot Karminrød farve. Goldhofer´s lakeringsproces er bygget op i 8 trin og er en kvalitetsstandard på alle Goldhofer køretøjer.

Læs mere om John's Specialtransport her

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com