Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hurtigt internet til Arktis

Søgeord:

26. januar 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

649 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fremmer vækst og udvikling.

Sikker og effektiv kommunikation er vigtigt for skibsfarten i det arktiske, og det er afgørende for vækst og udvikling i regionen. Derfor bør der udvikles en fælles regional bredbåndsstrategi.

 

Sådan lyder det i rapport ’Arctic Broadband – Recommendations for an Interconnected Arctic’ fra Arctic Economic Council (AEC), der tirsdag blev offentliggjort med en række anbefalinger til forbedring af infrastrukturen for kommunikationen i regionen.

 

-En moderne og pålidelig kommunikationsinfrastruktur i Arktis er en af forudsætningerne for at kunne skabe grobund for øget vækst og udvikling i regionen, siger Morten Glamsø, chefkonsulent i Danmarks Rederiforening og medlem af Arctic Economic Council.

 

Samtidig spiller bredbånd og kommunikation en vigtig rolle for skibsfarten.

 

-Bedre bredbånd og kommunikation har en positiv betydning for effektiviteten og sikkerheden for skibe, som opererer i det arktiske, siger Morgen Glamsø.

De arktiske stater har hver formuleret nationale planer for bredbånd, som adresserer deres specifikke mål og behov. Men mange af udfordringerne er fælles for de arktiske stater. En fælles regional bredbåndsstrategi vil kunne hjælpe med at løse mange af disse problemer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com