Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hvad kan vi gøre for jer?

Søgeord:

29. marts 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

319 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Horsens Havn vil i kontakt med lokale erhvervsvirksomheder.

 

Horsens Havn har en klar ambition om vækst – og om at tiltrække nye kunder. Derfor vil Havnens salgsmedarbejder Alex Lassen i den kommende tid invitere sig selv til en kop kaffe hos en række lokale og regionale virksomheder for at fortælle, hvor og hvordan vi potentielt kan hjælpe dem.

 

Vores analyse af forskellige godstyper og potentielle kunder har givet os en idé om, hvordan lokale virksomheder kan få maksimalt udbytte af at samarbejde med havnen og de aktører, som til daglig sørger for, at godset bliver håndteret, losset og lastet. Vi har allerede et godt samarbejde med de lokale skibsmæglere, og det samarbejde kan være en gevinst for mange virksomheder i og omkring Horsens, som i dag bruger andre typer af transport.

Dørene på havnekontoret er naturligvis også åbne, hvis man skulle ønske at besøge os og med egne øjne vurdere de forhold og fordele, vi tilbyder.

 

Horsens Havn har været i klar vækst de senere år, og intet tyder pt. på, at kurven knækker. Samtidig har byrådet i Horsens fremlagt en ambitiøs trafikplan, som i løbet af godt 10 år vil give havnens kunder og brugere en direkte adgangsvej til motorvejsnettet – udenom trafikken i Horsens midtby. Denne beslutning er med til at understrege, at søtransport til og fra Horsens kan være et ligeværdigt alternativ til tungere og dyrere landtransport.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com