Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hvem vil drifte godsbaneterminalen i Hirtshals?

Søgeord:

8. oktober 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I et samarbejde mellem Hjørring Kommune, Banedanmark og Hirtshals Havn udbydes driften af en ny godsbaneterminal ved Hirtshals Havn nu i koncession, oplyser Hirtshals Havn i en pressemeddelelse.

I et samarbejde mellem Hjørring Kommune, Banedanmark og Hirtshals Havn udbydes driften af en ny godsbaneterminal ved Hirtshals Havn nu i koncession, oplyser Hirtshals Havn i en pressemeddelelse.Terminalen ventes at tages i brug i juni 2015, og det er hensigten, at den valgte operatør skal indgå i den resterende del af planlægningsarbejdet for at opnå en så effektiv drift som muligt.

 

”Driftsoperatøren skal varetage den samlede drift af terminalen fra driftsstart medio 2015, og skal gennem en innovativ tilgangsvinkel sikre udvikling og væksten i godstrafikken. Således skal operatøren optimere driften af terminalen på en måde, der gør logistikløsninger over Hirtshals fordelagtige i konkurrencen med andre korridorer. De operatører, der byder på koncessionen skal kunne tilbyde innovative og kommercielt interessante driftskoncepter samt præsentere relevante referencer”, lyder det fra pressemeddelelsen.

De godsbaneoperatører, der ønsker at byde på trafikken på godsbaneterminalen ved Hirtshals Havn skal senest tirsdag den 21. oktober 2014 fremsende tilkendegivelse til Hjørring Kommune på adressen thomas.lomholt@hjoerring.dk. /

anga
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com