Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hvide Sande Havn går i offensiven

Søgeord:

6. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den 1. januar 2014 fik Hvide Sande Havn ny bestyrelse. På det første møde vedtog bestyrelsen en offensiv strategi for den fremtidige oprensning. Forsøgsvis gennemføres i 2014 en overuddybning fra seks meter til syv meter i den nye Vesthavn og i indsejlingssektoren.

Den 1. januar 2014 fik Hvide Sande Havn ny bestyrelse. På det første møde vedtog bestyrelsen en offensiv strategi for den fremtidige oprensning. Forsøgsvis gennemføres i 2014 en overuddybning fra seks meter til syv meter i den nye Vesthavn og i indsejlingssektoren.-Hvis det lykkes, og forsøget falder godt ud, vil det åbne nye muligheder med henblik på at sikre Hvide Sande Havns fortsatte udvikling. Både som fiskerihavn, og med de nye spændende forretningsområder, som vi har stor fokus på, siger bestyrelsesformand Iver Enevoldsen.

 

Formålet er at sikre vanddybden og dermed tiltrække større fartøjer inden for såvel fiskeri, de nye trafikhavnsaktiviteter samt til havnens servicevirksomheder. Forsøget går dels ud på at vurdere den forretningsmæssige værdi og dels ud på at vurdere den fremtidige nødvendige indsats for vedligeholdelse af vanddybden.

Det er overtagelsen af oprensningsopgaven fra Kystdirektoratet, der trådte i kraft den 1. Januar, der har gjort forsøget muligt. Det tilstræbes, at den større vanddybde kan være en realitet i løbet af april måned.

 

Hvide Sande Havn glæder sig over god aktivitet på den nye Vesthavn, der blev indviet den 30. juni 2013. I sidste halvdel af 2013 havde Havnen således cirka 25 coasteranløb.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com