Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hvor langt vil du køre for at få synet din blokvogn

Søgeord:

12. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2262 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Der kan være langt mellem synsteder med kapacitet til at syne brede blokvogne

Der kan være langt mellem synsteder med kapacitet til at syne brede blokvogneDTL Kran Blok Erfa har netop rundsendt Kran Blok Orientering med en meddelelse til deres medlemmer, hvor de opfordres til at svare på spørgsmålet om hvor langt de har til det nærmeste synsted med deres blokvogne.

 

I skrivelsen kan man læse:

 

Et kvalitets syn kræver, at synsstedet bl.a. har bremseprøvestand, der kan tage blokvogne – derfor er det ikke alle synssteder, der kan gøre det.

 

Trafikstyrelsen har spurgt Styregruppen i Kran Blok Erfa under DTL, om smertegrænsen for, hvor langt vognmændene kan køre for at få synet de store blokvogne.

 

I den forbindelse vil Styregruppen gerne have medlemmernes mening så skriv til hhs@dtl.eu eller ring på 40504061 til Hans Skat.

Der er blevet nævnt max 50 km fra enkelte bruger.

 

Hvad er din grænse?

 

- Vi er blevet spurgt om, hvad smertegrænsen er og vi håber på at få nogle svar, som vi kan give videre til Trafikstyrelsen. Vi har i dag kendskab til medlemmer som må køre helt op til ca. 70 km, for at få synet en bred blokvogn, siger konsulent ved DTL, Hans Skat til TTN.

 

I den forbindelse peger Hans Skat både på de økonomiske aspekter, hvor det koster dyrt for vognmanden at køre langt frem og tilbage, samt det miljømæssige, hvor der sker et unødigt udslip af skadelige stoffer, CO2 m.v.

 

På billedet ses en tung blokvogn (arkivfoto)

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com