Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hvordan er det at være i kø-kørsel

Søgeord:

22. september 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

569 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Trafikant på Køge Bugt Motorvejen spørges.

Tirsdag den 27. september og onsdag den 28. september vil repræsentanter fra Vejdirektoratet dele spørgekort ud på udvalgte ramper på begge sider af Køge Bugt Motorvejen.

 

-Trafikanterne har efterhånden kørt gennem vejarbejdet i en del år. Og vi i Vejdirektoratet har forsøgt at gøre deres køreture så behagelige som muligt med forskellige tiltag. Nu vil vi gerne høre, hvordan trafikanterne har oplevet det. Den viden skal vi bruge til at blive endnu bedre til at afvikle så omfattende vejarbejder, siger Robin Højen Madsen, projektleder i Vejdirektoratet.  

 

-Vi har fortaget disse temperaturmålinger på trafikanternes tilfredshed flere år i streg, og det er ingen hemmelighed, at trafikanterne ikke har været helt tilfredse med at skulle køre gennem vejarbejdet på Køge Bugt. Derfor er vi spændte på, om de nye tiltag har øget tilfredsheden blandt trafikanterne, fortsætter Robin Højen Madsen.

 

Vejdirektoratet udbygger Køge Bugt Motorvejen fra seks til otte spor, og det er en af landets mest trafikerede veje med omkring 110.000 biler i døgnet.  

 

Vejdirektoratet beder trafikanterne udfylde spørgekortet og sende det retur inden for 14 dage. Portoen er betalt.

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com