Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

91 ton fra Pakistan til Kina

Søgeord:

5. februar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

906 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Taiwanske Dimerco har leverer kritisk projekttransport på bare fem dage med Air Charter Service.

 

Den internationale transport- og logistikspecialist Dimerco har leveret overdimensioneret gods til en førende telekommunikationskunde til Lahore, Pakistan fra Guangdong, Kina inden for en stram fem-dages tidsplan.

 

Transporten bestod af tre sæt produktlinjeudstyr med en samlet vægt på 91,5 ton. Da produktlinjeudstyr kræver inspektion til lufttransport, omfattede en del af Dimercos service kontakt med det relevante inspektionsinstitut samt koordinering af lokal lastbiltransport og lufttransport med udvalgte partnere for at levere problemfri forsendelse fra start til slut.

 

En talsmand fra Dimerco udtaler i forbindelse med transporten:

 

- De fleste luftfartsselskaber med flyvninger til Pakistan tilbyder en rute til Karachi snarere end Lahore, men dette ville klart have været mindre praktisk for vores klient, da det ville skabe en længere transittid med højere omkostninger. Det ville også have betydet en forsinkelse i idriftsættelsen af klientens nye anlæg, hvilket ville medføre dyr tabt produktionstid. I dette tilfælde gjorde vores brancheerfaring og etablerede netværk af betroede partnere os i stand til at identificere et luftfartsselskab, der var i stand til at håndtere vores optimerede rute fra Guangzhou til Lahore, levere godset på rekordtid og spare omkostninger for vores klient, lyder det. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com