Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Aalborg Lufthavn sender 250 ansatte hjem

Søgeord:

24. marts 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

368 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Gør brug af trepartsaftalen om lønkompensation.

 

Flyselskaberne har aflyst størstedelen af deres flyvninger til og fra Aalborg Lufthavn, og som følge heraf har lufthavnen valgt at gøre brug af trepartsaftalen vedrørende lønkompensation og hjemsende 250 medarbejdere.

 

Hjemsendelsen iværksættes fra mandag den 23. marts og berører op til 250 medarbejdere, svarende til knap 85 procent af alle ansatte i Aalborg Lufthavn.

 

- Vi har de seneste dage gennemgået alle vores aktiviteter i samtlige afdelinger sammenholdt med den flytrafik, som de enkelte selskaber har meddelt os, og på baggrund heraf, er vi nu klar til at iværksætte hjemsendelse af vores medarbejdere, hvor vi gør brug af den trepartsaftale, som regeringen og dens parter har udarbejdet, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

For nuværende er det ikke muligt at sige, hvor længe hjemsendelsen af medarbejdere vil vare.

 

- Den kommende periode i Aalborg Lufthavn vil således være med lav aktivitet; på ruten Aalborg - København har vi under normale forhold 16 daglige afgange i hverdagen, nu er vi nede på tre daglige afgange til København med SAS og én KLM-afgang til Amsterdam – normalt har de tre daglige. Vi kan forvente, at KLM lukker helt ned, hvorimod det forventes, at SAS´ rute til København opretholdes som en del af den samfundskritiske infrastruktur, siger Søren Svendsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk