Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Aalborg Lufthavn siger farvel til op mod 110 ansatte

Søgeord:

20. august 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

237 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Den nordjyske lufthavn føler sig tvunget til at afskedige op mod 75 årsværk.

 

Ingen lufthavn eller aktør i rejsebranchen er gået fri af coronakrisen – heller ikke Aalborg Lufthavn.

 

Derfor påtænker ledelsen nu afskedigelsen af op mod 100 medarbejdere – svarende til 75 årsværk – ved udgangen af august. Den samlede arbejdsstyrke i Aalborg Lufthavn er i dag på 282 medarbejdere.

 

- Vi har gjort brug af lønkompensationsordningen og gør det stadig frem til 29. august. Det er en ordning, som har været værdsat, da vi i den periode har kunnet holde på vore medarbejdere samtidig med, at vi har fået større viden om, hvordan flytrafikken kommer til at se ud i fremtiden. Med den viden vi har nu, og når lønkompensationsordningen ikke bliver forlænget yderligere, ser vi os nødsaget til at tilpasse organisationen og vores omkostninger til den trafik, vi har og forventer at få i den nærmeste fremtid. Det gør vi først og fremmest for, at Aalborg Lufthavn også fremover kan være én af det nordjyske erhvervslivs vigtigste medspillere, siger direktør i Aalborg Lufthavn Søren Svendsen.

Fremtidsudsigterne er nu så dystre i lufthavnen, at den desværre har set sig nødsaget til at tilpasse forretningen til en virkelighed med færre passagerer. Det betyder farvel til en lang række medarbejdere på tværs af alle afdelinger i lufthavnen.

 

- Det er meget tungt at skulle sige farvel til så mange værdsatte medarbejdere, der – hver og en – har andel i, at Aalborg Lufthavn i forbindelse med uddelingen af Danish Travel Awards blev kåret til ”Danmarks Bedste Lufthavn, siger Søren Svendsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk