Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Aarhus Airport genåbner københavnerrute

Søgeord:

27. maj 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

185 gange

Læses i øjeblikket af:

1

SAS letter med to daglige returflyvninger fra 2. juni.

 

Fra 2. juni kan flypassagerer mellem landets to største byer igen benytte sig af SAS-ruten Aarhus Airport-Københavns Lufthavn.

 

SAS går fra denne dato på vingerne mellem Aarhus og København med fire daglige afgange fra mandag til fredag og to søndagsafgange.

 

- Vi har virkelig set frem til at kunne byde passagerne og flyselskaberne velkommen tilbage til Aarhus Airport. Efter den første etape af genåbningen af samfundet har vi fået mange henvendelser fra både private og erhvervsrejsende, som har efterspurgt ruten mellem Aarhus og København, så det er meget glædeligt, at den nu går på vingerne, siger Peer H. Kristensen, administrerende direktør i Aarhus Airport.

 

SAS starter ud med to daglige returflyvninger mellem Danmarks to største byer, hvilket flyselskabet ser som et strategisk vigtigt led i at understøtte genåbningen af Danmark.

- Vi oplever, at der igen er et stigende behov for indenrigsrejser, og det er helt naturligt at prioritere ruten mellem Aarhus og København. Vi er ikke på det oprindelige niveau på denne rute, men nu er vi i gang med kernen af vores indenrigstrafik igen, så kan vi øge kapaciteten hen ad vejen, siger Simon Pauck Hansen, koncerndirektør i SAS Danmark. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com