Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Aarhus Airport kåret som årets lufthavn

Søgeord:

11. oktober 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

466 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Modtager hæder for blandt andet destinationsudvidelser.

 

Aarhus Airport er hædret med ”Airport of the Year Award” af ERA - de europæiske regionale flyselskabers sammenslutning.

 

Prisen er en anerkendelse af, at lufthavnen i løbet af året har opnået særlige resultater, der har haft en positiv indflydelse på europæisk lufttransport, lyder det fra den østjyske lufthavn.

 

- Vi er utroligt stolte af denne anerkendelse. Det vidner om, at vi er lykkedes med vores vækststrategi, der blandt andet har budt på en omfattende ombygning af lufthavnen med nyt design- og madkoncept. Vi har samtidig haft stort fokus på at øge passagervæksten ved at udvide med nye ruter. Med den flotte titel som årets lufthavn vil vi med stolthed fortsætte udviklingen af lufthavnen til gavn for vores gæster, siger direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen.

Tidligere vindere af prisen inkluderer blandt andet lufthavne i London City, Budapest og Shannon Airport i Irland. I år kan Aarhus Airport tilslutte sig listen af vindere, som er udvalgt blandt alle ERA’s lufthavnsmedlemmer af et uafhængigt dommerpanel.

 

- På vegne af ERA vil jeg gerne lykønske Aarhus Airport med overrækkelsen af ”ERA Airport of the Year Award” på dette års ERA generalforsamling. Aarhus Airport har tydeligt vist en signifikant kommerciel og operationel turnaround i år ved at modernisere sine lufthavnsfaciliteter, udvide sine destinationer og øge passagertallet – samt den store opgave med at ændre lufthavnsstrukturen til en mere dynamisk, kommerciel forretningsmodel. Denne pris understreger lufthavnens fortsatte høje kvalitetskrav til eksisterende og potentielle kunder, siger Montserrat Barriga, generaldirektør for ERA.

I 2016 blev Aarhus Airport som den første danske lufthavn medlem i ERA – en nonprofitorganisation, der varetager interesser i europæisk luftfart for 50 flyselskaber samt 150 associerede medlemmer på tværs af den europæiske luftfartsindustri. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk