Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Aarhus Airport lukker midlertidigt

Søgeord:

31. marts 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

335 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den østjyske lufthavn bukker som den 4. jyske lufthavn under for corona-situationen.

 

Som den fjerde jyske lufthavn er turen nu kommet til Aarhus Airport, der lukker midlertidigt som følge af coronavirussets rejserestriktioner.

 

Sønderborg Lufthavn, Esbjerg Lufthavn og Midtjyllands Lufthavn er også midlertidigt lukkede.

 

Igennem den seneste tid har flyselskaber og charterbureauer indstillet deres flyvninger fra den østjyske lufthavn. Nu er turen kommet til den sidste rute, som endnu er i drift; SAS’ rute mellem Aarhus og København. Ifølge SAS suspenderes nu ruten Aarhus-København, og den sidste flyvning bliver søndag den 29. marts. Det betyder, at al flyaktivitet i Aarhus Airport fra mandag den 30. marts er indstillet, og lufthavnen vil derfor blive midlertidigt lukket fra og med denne dato.

 

- Det er nærmest surrealistisk, at vi står over for en midlertidig lukning, men sådan er situationen. Vi holder os i beredskab, så vi kan åbne lufthavnen med kort varsel, så snart det bliver aktuelt. Imens udnytter vi tiden til at skrue tempoet op for vores ombygning af lufthavnen, så vi forhåbentlig snart kan byde vores gæster velkommen tilbage i nye friske rammer, siger Peer H. Kristensen, administrerende direktør i Aarhus Airport.

Aarhus Airport går dermed i dvale, men lufthavnen har en stående aftale med SAS og andre flyselskaber om, at lufthavnen kan åbne med 24 timers varsel, når flyselskaberne beslutter at gå i luften igen. Selvom Aarhus Airport er midlertidigt lukket, fortsætter arbejdet bag kulisserne med at ombygge lufthavnen og skabe de optimale fysiske rammer for en moderne og velfungerende lufthavn. I øjeblikket er Aarhus Airport i fuld gang med at opføre en ny sikkerhedskontrol, der lever op til fremtidens standarder, som skal tages i brug, når flyselskaberne og charterbureauerne genoptager deres ruter fra Aarhus Airport. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com