Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Agility fuldfører køb af Menzies Aviation

Søgeord:

5. august 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

378 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Kuwait-baserede Agility køber luftfartselskabet John Menzies PlC.

 

Kapitalfonden Agility, der har specialiseret sig i forsyningskædeservices og infrastruktur-investeringer, har købt det britiske lufrfartselskab John Menzies PLC for 763 millioner pund.

 

Opkøbet skal styrke Agilitys National Aviation Services (NAS) forretning for at skabe en verdensleder inden for luftfartstjenester i 58. lande.

 

Når det er integreret, vil det kombinerede selskab fungere som Menzies Aviation og vil være verdens største luftfartsservicevirksomhed målt i antal lande og næststørst i antal lufthavne.

 

Luftfragt

Det kombinerede selskab, der opererer som Menzies Aviation, vil levere luftfragttjenester, brændstoftjenester og jordtjenester i lufthavne på seks kontinenter. Den samlede omsætning for Menzies og NAS oversteg 1,5 milliarder dollars i 2021. Det nye selskab vil have cirka 35.000 ansatte og operationer i 254 lufthavne i 58 lande og håndtere 600.000 flydrejninger, 2 millioner tons luftfragt og 2,5 millioner tankomdrejninger om året.

- Menzies og NAS vil skabe verdens førende inden for luftfartstjenester," sagde Hassan El-Houry, som bliver bestyrelsesformand for det kombinerede selskab, efter at have haft rollen som NAS CEO.

"Vi vil have omfanget og ressourcerne til at udvide og vokse, efterhånden som industrien kommer sig efter COVID-19-pandemien. Kommerciel luftfart er en nøglemotor for global økonomisk vækst, og vores kunder har brug for partnere, de kan regne med, når flyvemængderne vender tilbage.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk