Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bedre kommunikation inden for cargohandling

Søgeord:

25. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

272 gange

Læses i øjeblikket af:

2

ICHCA indgår aftale med eventplanlægger.

 

ICHCA, den international cargohandling organisation, har sammen med eventplanlæggeren TOC Events indgået en aftale, der sigter mod bedre kommunikation og interaktion inden for branchen i kølvandet på Covid-19 krisen.

 

Den såkaldte MOU (Memorandum of Understanding) er blevet hilst velkommen af begge parter som en ramme for at forfølge samarbejdsprojekter af gensidig interesse, der er specifikke for formidling af viden, bedste praksis, analyse og kommentarer til de udfordringer og spørgsmål, det globale cargohandling-samfund står overfor. Det er meningen, at medlemmerne og deltagerne i begge organisationer vil få gavn af sådan interaktion gennem medierne til nyhedsdistribution, publikationer og arrangementer, især af digital karakter, lyder det.

 

Richard Steele, administrerende direktør i ICHCA International:

 

- En af vores forenings primære roller er at maksimere tilgængeligheden til relevant information om innovation og fremadrettet tankegang for operatører i havne- og cargohandling faciliteringssektoren. Jeg tror, at denne aftale med en dybt erfaren og digitalt kyndig kommunikator som for eksempel TOC vil hjælpe os i vores bestræbelser. Jeg er især begejstret for udsigten til at udvide rækkevidden af vores vejledning og branchens bedste praksis endnu mere. Viden er den eneste ting, der vokser i værdi, jo mere den deles. Ved at arbejde sammen kan vi hjælpe industrien med at beskytte arbejdstagere, sikre at lektioner læres hurtigt, én gang og forbliver lært, siger han.

Den første manifestation af den gensidige forståelse mellem de to organer vil komme senere på året, når TOC Connect, en indledende hybrid TOC-begivenhed, finder sted både digitalt mellem 18. oktober og 5. november og i sit traditionelle 'live' format i Rotterdam (26.-27. oktober).

 

TOC’s Business Development Manager Sean Deane:

 

- Vi har tidligere været privilegeret over at få ICHCA-repræsentanter til at bidrage til TOC-arrangementer og er nu glade for at have en mere formel aftale med foreningen, hvis medlemmer er kernen i den branche, vi betjener. Som leverandør af mødesteder, netværksmuligheder og kommunikationsknudepunkter har vi arbejdet hårdt på at overvinde de udfordringer, pandemi-restriktionerne medfører, og tror på, at vores hybrideventmodel vil lykkes med at bringe industrien sammen, siger Sean Deane. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com