Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Billund får flyvende start på året

Søgeord:

7. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

318 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Tocifrede stigninger på fragt.

 

Februar måned cementerer, at Billund Lufthavn har fået en flyvende start på 2022 på fragtsiden.

 

Med 6.666 tons luftfragt i løbet af vinterens sidste måned håndterede medarbejderne i cargocenteret hele 22,7 procent mere gods end samme måned sidste år. Importen steg 33,4 procent, mens eksporten steg 19,3 procent – naturligvis set i lyset af, at februar 2021 ikke hører til de bedste måneder i lufthavnens historie.

 

Men hændelserne i Ukraine sætter et skår glæden, lyder det fra Jan Hessellund, administrerende direktør i Billund Lufthavn:

 

- Besøget af verdens største fly, AN-225, i starten af februar vakte glæde og opsigt fra nær og fjern, da den lettede fra Billund Lufthavn og landede i Ukraine. Det er ubegribeligt det, der udspiller sig dernede, og det sætter tingene i perspektiv. Vi skal virkelig sætte pris på det, vi har i dag. I Billund Lufthavn skal vi holde fast i den positive følelse af optimisme vedrørende passagertrafikken, men i den grad også stoltheden af den ekstrem flotte vækst, der er på cargosiden – og alle de medarbejdere, der dagligt løfter opgaven, så det hele spiller sammen i en større enhed, siger Jan Hessellund. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk