Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Cargo-direktør træder tilbage

Søgeord:

26. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

433 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Harald Gloy fortid som COO i Lufthansa Cargo.

 

Drifts- og HR-direktør i tyske Lufthansa Cargo, Harald Gloy, træder tilbage med virkning fra 28. februar for at forfølge nye udfordringer uden for luftfragtselskabet.

 

Den 49-årige industriingeniør har været CCO siden 1. januar 2019. I sin rolle var Harald Gloy ansvarlig for håndtering i Frankfurt og München hubs samt for Global Handling Management, Flight Operations og Security. Siden 1. marts 2021 har Gloy også været ansvarlig for Human Resources i direktionen.

 

- Harald Gloy har tjent i mere end 20 år og meget succesfuldt i forskellige stillinger, først i den øverste ledelse af Lufthansa Technik og siden 2019 i direktionen for Lufthansa Cargo, siger Michael Niggemann, formand for bestyrelsen for Lufthansa Cargo AG og Chief Human Resources Officer i Lufthansa Group.

- Med sin store erfaring inden for luftfart og logistik samt i ledelse af store forretningsenheder har han fortsat ledet Lufthansa Cargo mod fremtiden som en del af direktionsteamet og bidraget til Lufthansa Cargos nuværende store økonomiske succes. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk