Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Cargo i Billund løber med overskrifterne

Søgeord:

7. februar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

483 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Luftfragten har været i rampelyset i januar.

 

Selvom flere passagerruter blev sat på kortvarig pause i januar, var der alligevel succeshistorier at berette om i Billund Lufthavn. Den første hverdag i år kunne lufthavnen byde velkommen til det nye fragtflyselskab, Bluebird Nordic, der i samarbejde med UPS har tilføjet mere kapacitet til cargo både i form af større fly og en udvidelse af den eksisterende rute.

 

- Der er stor interesse for vores cargocenter, og det forventer vi fortsætter. Og med de tre vigtige flyselskabers tilbagevenden på vores platform er vi ved at have genoprettet ruteudbuddet én til én i passagerterminalen. Vi ser ind i en aktiv rejsesæson, hvor vi forventer at kunne præsentere endnu flere nye ruter, for nu stiger efterspørgslen igen, og det skal udbuddet nok følge trop på, fortæller Jan Hessellund, administrerende direktør i Billund Lufthavn.

Billund Lufthavns cargocenter har om noget trukket overskrifter flere gange i januar. Først nyheden om Bluebird Nordic, derefter intensive besøg af store 747-400F jumbojets og adskillige besøg af den sjældne gæst Antonov AN-124 og indvielse af nye security hunde. Desuden ankom verdens største fly, en Antonov AN-225, 4. februar og lettede igen dagen efter.

 

- Det har været en hektisk måned i vores cargocenter med nyt fragtflyselskab og mange store chartrede fly, hvor vi har set en virkelig flot vækst. Jeg har stor respekt for den måde, det hele er blevet løftet på af vores medarbejdere. Og nu starter vi februar med verdens største fly, som er et historisk øjeblik for Billund Lufthavn, fortæller Jan Hessellund og afslutter:

- Vi har også lige indviet et nyt led i vores security i cargocenteret, som gør det muligt for Billund Lufthavn at håndtere endnu mere luftfragt. De nye security hunde er de første af sin slags i Danmark, og det vil være med til bidrage til vækstrejsen i cargocenteret. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk