Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Chartertrafikken atter i luften i Aarhus

Søgeord:

19. august 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

223 gange

Læses i øjeblikket af:

1

De første gæster sætter kursen mod Cypern 5. september.

 

Over de sidste måneder har passagerer igen kunne tjekke ind i lufthavnen i Aarhus. Hidtil har det været på rutefly til København, London, Oslo og Rønne, men snart rykker charterturisterne ind i afgangshallen igen. Det sker den 5. september, hvor Århus Charter sender det første hold gæster af sted til Cypern. Det er en vigtig milepæl i forhold til at få trafikken i den østjyske lufthavn op på en højere kadence, lyder det fra Peer H. Kristensen, administrerende direktør i Aarhus Airport.

 

- Vi glæder os utroligt meget til at byde charterselskaberne og gæsterne tilbage i lufthavnen. Det er en ”game-changer”, som vi har ventet på. Vi har over de senere år arbejdet målrettet sammen med charterselskaberne på at tiltrække relevante flyruter, og vi har opnået et godt match mellem østjydernes rejseønsker og selskabernes destinationer. Det har resulteret i en markant fremgang i chartertrafikken, som spiller en væsentlig rolle i lufthavnens vækstrejse, der har fået en mavepuster i forbindelse med virussituation, siger Peer H. Kristensen.

Aarhus Airport forventer, at flere af de andre charterselskaber, der rejser ud af lufthavnen, snart vil følge trop. I 2019 markerede chartertrafikken sig med en samlet vækst på 46,6 procent set i forhold til 2018. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com