Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

CPH er mest handicapvenlige lufthavn

Søgeord:

25. november 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1208 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Hæder til Københavns Lufthavn midt i sort tid.

 

Københavns Lufthavne (CPH) er kåret som Europas mest handicapvenlige lufthavn.

 

Selvom det er en speciel tid for Københavns Lufthavn, så er anerkendelsen som Europas mest handicapvenlige lufthavn et tiltrængt lys i en ellers dyster tid for luftfartsbranchen, lyder det fra lufthavnen.

 

Det er brancheorganisationen ACI Europe, der er samlingssted for alle større europæiske lufthavne, der står bag kåringen af CPH.

 

- Det er stadig meget vigtigt for os, at alle vores passagerer føler sig trygge, sikre og velkomne i Københavns Lufthavn. Derfor er den flotte anerkendelse fra ACI Europe et vidnesbyrd om, at den indsats, vi har gjort for at være en langt mere tilgængelig lufthavn for alle typer af passagerer, har båret frugt. Uanset hvem man er eller hvilke forudsætninger, man som passagerer kommer med, skal man kunne få en god og tryg rejseoplevelse i Københavns Lufthavn, siger passagerchef Susanne Rose Plum.

Kåringen som den mest tilgængelige lufthavn er kun noget, som CPH kan opnå ved at arbejde tæt sammen med de mange partnervirksomheder, der opererer i lufthavnen, lyder det. Igennem mange år har CPH haft et tæt samarbejde med Falck om assistance til passagerer i terminalområderne.

 

- Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at de enkelte passagerer med mobilitetsudfordringer får en behagelig og ikke diskriminerende tur igennem lufthavnen og helt ud i flyet, så vi er naturligvis rigtig glade og stolte af denne her anerkendelse efter snart 13 år med denne opgave for vores fælles passagerer i CPH, siger Birger Post, stationschef hos Falck. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk