Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DB og Lufthansa på CO2-neutral rejse

Søgeord:

8. april 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

408 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Lancerer første regelmæssige CO2-neutrale luftfragtforbindelse.

 

Luftfragt kan nu transporteres uden kuldioxidudstødningsemissioner: DB Schenker og Lufthansa Cargo lancerede for nylig den første regelmæssige CO2-neutrale fragtflyforbindelse i historien. Med takeoff af en Boeing 777F startede selskaberne ugentlige flyvninger mellem Frankfurt am Main og Shanghai Pudong, hvor brændstofbehovet dækkes udelukkende af Sustainable Aviation Fuel (SAF). Dette sparer omkring 174 tons konventionel petroleum hver uge, lyder det i en skriftlig meddelelse.

 

Jochen Thewes, administrerende direktør i DB Schenker:

 

- Fra nu af er CO2-neutrale forsyningskæder også mulige med luftfragt. Vores ugentlige flyvninger mellem Frankfurt og Shanghai er starten på en ny æra. Vi er stolte over allerede at have overbevist så mange kunder om dette fremtidsorienterede produkt. Nu skal erhverv og politik tage ansvaret for at skabe mere kapacitet til regenerative brændstoffer og ren luftfart, siger han.

Dorothea von Boxberg, administrerende direktør i Lufthansa Cargo:

 

- Med verdens første bæredygtige fragtflyvning med DB Schenker i slutningen af 2020 demonstrerede vi, at det allerede er muligt at flyve uden fossile emissioner. I dag lancerede vi sammen verdens første regelmæssige bæredygtige fragtflyforbindelse. Dette baner vejen for mange flere forbindelser af denne art. Vi stoler på dedikationen i vores branche og forbrugernes engagement til at få dette til at lykkes, siger hun. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk