Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dnata nye i Bruxelles

Søgeord:

26. april 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

404 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Emirates Group åbner cargofaciliteter.

 

Groundhandlingselskabet dnata, datterselskab af The Emirates Group, åbner nye cargofaciliteter i Bruxelles Lufthavn.

 

Udvidelserne i den belgiske hovedstad udgør en investering på 8 mio. euro og skaber omkring 100 job. De nye faciliteter udgør et område på 14.000 kvadratmeter og øger betragteligt selskabets luftfragtkapacitet i Benelux. Det 4.500 kvadratmeter store warehouse kan håndtere 125.000 tons luftfragt årligt.

 

Dnata udfører cargohandling for 25 luftfragt- og 8 flyselskaber i Amsterdams Schiphol-lufthavn, og ifølge dnata vil man sikre tæt samarbejde og synergieffekter mellem selskabets operationer i Holland og Belgien.

 

Erik de Goeij, administrerende direktør for dnata i Holland og Belgien:

 

- Det er en stor glæde for os at etablere nye operationer i endnu en vigtig cargohub. Vores faciliteter i Bruxelles Lufthavn, der er blandt de bedste, øger betragteligt vores cargohandling-kapacitet i regionen, hvor vi forventer at stimulere den lokale luftfragtbranche. Vi ser en stor efterspørgsel efter vores services, og vi er overbeviste om, at denne strategiske udvidelse vil give betragtelige fordele for vores interessenter, siger han.

Dnatas første kunde i Bruxelles er Singapore Airlines, der opererer otte ugentlige flyvninger med en årlig kapacitet på 45.000 tons cargo mellem Bruxelles og Singapore.

 

Dnata er det tredje cargohandlingselskab repræsenteret i Bruxelles Lufthavn. Dnata opererer i 88 lufthavne i 14 lande. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com