Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DSV får in-house kontrol

Søgeord:

9. maj 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

475 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Egen sikkerhedskontrol giver smidigere luftfragtoperationer, lyder det.

 

DSV’s luftfragt i Danmark har fået egen in-house sikkerhedskontrol af forsendelser, der skal ud af landet. In-house sikkerhedskontrol i DSV’s luftfragt giver kunder en række fordele, og screeningen sikrer en mere effektiv håndtering af luftfragt, lyder det fra DSV.

 

- Vi har hele tiden fokus på produktudvikling. At vi nu får udført den nødvendige sikkerhedskontrol på egne terminaler giver vores kunder en række fordele. Med vores egen sikkerhedskontrol kan vi nu indlevere godset direkte i lufthavnen som ’ready for carriage’ og dermed tilbyde vores kunder en større fleksibilitet i væsentligt kortere indleveringsfrister, siger product manager for luftfragt Thomas Elmelund.

 

Det nye setup, hvor sikkerhedskontrollen flyttes fra lufthavn til DSV-terminaler i Horsens og Hedehusene, vil give en mere smidig og effektiv håndtering af de omkring 20.000 tons national luftfragt, som sendes ud af landet hvert år.

Thomas Elmelund peger på, at fordi sikkerhedskontrollen nu udføres i DSV’s eget lukkede netværk, kan der bygges flypalletter og laves færdige enheder (ULD = Unit Load Devices). Samtidig giver det nye setup en større tryghed under transport, idet omlastninger undgås i lufthavnen.

 

Sikkerhedskontrollen omfatter X-Ray screening, sporing af sprængstoffer (ETD) og hvis nødvendigt en fysisk manuel inspektion udført af sikkerhedsspecialister, lyder det. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk