Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Emirates med i UNICEF’s vaccineinitiativ

Søgeord:

24. februar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

210 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Luftfragtinitiativ samler partnere med stor kapacitet.

 

Emirates SkyCargo har indgået aftale med UNICEF om at fremme distributionen af COVID-19-vacciner, vigtige lægemidler, medicinsk udstyr og andre afgørende forsyninger, der kan medvirke til at bekæmpe COVID-19-pandemien.

 

UNICEF’s humanitære luftfragtinitiativ samler en række partnere, der tilsammen har kapacitet til at distribuere vigtige forsyninger til mere end 100 markeder. Initiativet støtter op om COVAX, der skal sikre vacciner til lav- og mellemindkomstlande. Det er desuden planen, at UNICEF’s humanitære luftfragtinitiativ også skal etableres som et fortsat samarbejde, der kan træde ind ved fremtidige sundheds- og humanitære kriser.

 

Nabil Sultan, vicepræsident Cargo hos Emirates SkyCargo:

 

- Hver eneste dag tæller i kampen mod COVID-19, og jo hurtigere samfund kan få adgang til COVID-19-vacciner, jo hurtigere kan vi bremse spredningen af ​​virussen og komme på benene igen. Som en global aktør, der flyver til mere end 130 destinationer, har Emirates SkyCargo været engageret i kampen mod pandemien fra de meget tidlige stadier, og vi har gennemført en række initiativer for at fremskynde distributionen af ​​COVID-19-vacciner gennem Dubai – startende med vores EU GDP-certificerede airside hub. Med UNICEF partnerskabet tager vi endnu et skridt mod at lette den hurtige og sikre distribution af COVID-19-vacciner, især til samfund, der er hårdt ramt af sygdommen, siger Nabil Sultan. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk