Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Emirates-overskud halveret

Søgeord:

26. november 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

187 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Oliepris påvirker Emirates’ regnskab.

 

Luftfartsselskabet Emirates formåede at præstere tocifrede stigninger i omsætningen i første halvår, mens overskuddet blev mere end halveret.

 

Det viser selskabets halvårsrapport, der i Emirates’ tilfælde tegner perioden 1. april – 30. september.

 

I perioden steg omsætningen med 10 procent til 98 mia. kr. Til gengæld faldt overskuddet med 53 procent til 2 mia. kr. Det er især olieprisen, der er steget med 37 pct., og udviklingen i valutakurser på forskellige markeder, der har påvirket overskuddet, lyder det fra selskabet.

 

Emirates slog i første halvår passagerrekord med over 30 mio. passagerer, og med håndteringen af 1,3 mio. tons luftfragt lå selskabet på fragtområdet på niveau med samme periode sidste år.

 

Emirates’ datterselskab dnata, der blandt andet leverer catering og håndterer fragt, havde en omsætning på 13 mia. kr. svarende til en stigning på 11 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Overskuddet lød på 1,6 mia. kr. og steg dermed med 31 procent. Det skyldes især, at selskabet solgte sin andel i Hogg Robinson Group (HRG). Uden denne transaktion, ville stigningen i overskuddet have været på 18 procent. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk