Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fransk udvidelse i Asien

Søgeord:

1. februar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

303 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Geodis tilføjer flyvninger til APAC-netværk.

 

Som svar på den stigende efterspørgsel efter luftfragtkapacitet i regionen har den franske logistikkoncern Geodis udvidet sit AirDirect-netværk betydeligt med yderligere tre flyruter i Asien-Stillehavs-regionen.

 

Med et nyetableret knudepunkt i Kuala Lumpur vil logistikoperatøren koble lufttjenesterne sammen med sit vejnet, der forbinder destinationer i hele Sydøstasien.

 

Det udvidede flynetværk, som forbinder Hong Kong, Chennai, Sydney og Shanghai til Kuala Lumpur, kan transportere yderligere 320 tons fragt ugentligt. De nye flyvninger vil gøre det muligt for konsoliderede forsendelser på tværs af Asien, herunder varer fra vigtige produktionssteder i Kina, Malaysia og Vietnam, at transitere via Kuala Lumpur-hubben.

 

- Ved at muliggøre sømløse forbindelser med vores udvidede vejnetværk, der forbinder Singapore, Malaysia, Thailand og Vietnam, tilbyder det multimodale knudepunkt i Kuala Lumpur meget integrerede transportløsninger, der ikke kun omgår forstyrrelser, der påvirker både luft- og søfragt-strømme, men også sikrer, at kundernes forsendelser kan nå overalt i det sydøstlige Asiens fastland, siger Onno Boots, præsident og administrerende direktør for Geodis i Asien-Stillehavsområdet. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk