Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fremgang på alle hylder i Billund Lufthavn

Søgeord:

3. maj 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

524 gange

Læses i øjeblikket af:

0

De gode nyheder står i kø hos lufthavnen og fragttallene er fortsat stigende.

 

Det må være svært at få armene ned af begejstring over de mange positive nyheder, der for tiden flyver ud af Billund Lufthavn.

 

For nylig blev nyheden om at Maersk Air Cargo har valgt Billund Lufthavn som deres europæiske base for luftfragt kort tid efter fulgt op af nyheden om samarbejdet mellem Billund Lufthavn og PensionDanmark, der sammen skal skabe Billund Airport City.

 

Senest har lufthavnen præsenteret fragttal for april måned, der med 6.969 tons steg 10 procent. År til dato er fragtmængderne steget med 12,5 procent.

 

- April har budt på nogle store nyheder for os. Det har vi glædet os til, og det viser, at vi vil udviklingen i Vestdanmark, og at vi har cementeret os som en vigtig spiller på luftfragtmarkedet i Europa. Vi arbejder målrettet efter at skabe et endnu stærkere knudepunkt i og omkring Billund Lufthavn for virksomheder, der ser værdien i at have lager- og kontorfaciliter eller andet i nærheden af en international lufthavn, siger Jan Hessellund, administrerende direktør i Billund Lufthavn.

Vækst er ikke alt

Udviklingen i luftfragten fra Billund Lufthavn er på det højeste. Importen er dalende. Til gengæld klarer dansk industri sig stadig godt med at eksportere varer ud i verden. Bluebird Nordic, DHL og Fedex ser alle flotte vækstrater, men ambitionerne er ikke udelukkende vækst, fragten må i højere grad gerne flyves fra Billund Lufthavn.

 

- Der bliver konstant udviklet og arbejdet hårdt på at omfavne den vækstrejse, der helt åbenlyst er i luftfragt i Billund Lufthavn. Og vores gode medarbejdere viser gang på gang over for hinanden, at de er i verdensklasse og løser opgaverne på bedste manér over for kunderne. Vores ambitioner er ikke udelukkende vækst. Vi har fragtmængderne til, at der kan flyve flere fragtfly herfra i stedet for, at lastbilerne kører det ud til de større lufthavne. Kunderne kan få varerne ekspederet endnu mere effektivt herfra, afslutter Jan Hessellund.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk