Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Geodis fastholder luftbro over Atlanten

Søgeord:

11. november 2020  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

296 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Fortsætter tre ugentlige frekvenser i hele 2021.

 

Det franske logistikselskab Geodis har annonceret fortsættelsen af ​​sin planlagte Own Controlled Network (OCN) -tjeneste, der forbinder Europa og USA. Den aktuelle tjeneste, der leverer tre fulde luftfragtrotationer hver uge, er således blevet bekræftet for hele 2021.

 

Da den transatlantiske luftfragtkapacitet fortsat er stram og forventes at forblive det langt ind i 2021, indsætter Geodis et kontrakteret fragtfly til at operere inden for sit OCN som en del af sit globale AirDirect-servicetilbud. Flyveplanen for 2021 er bekræftet mellem Amsterdam Schiphol (AMS) og Chicago O'Hare (ORD) med tre afgange og tre returflyvninger om ugen.

 

Eric Martin-Neuville, administrerende vicepræsident for Freight Forwarding hos Geodis:

 

- Vores kunder på begge sider af Atlanterhavet har været udsat for en alvorlig mangel på regelmæssige garanterede luftfragtmuligheder. Vi forventer, at denne situation vil forblive i nogen tid, og vi har derfor forpligtet os til at levere stabilitet og sikre kontinuiteten i vores service gennem hele 2021. Som et kritisk element i vores OCN-program kan vi sikre problemfri end-to-end-levering gennem konsekvent overvågning og kontrol af alle forsendelser, inklusive lægemidler og medicinsk udstyr samt levering af vaccine, efterhånden som den bliver tilgængelig, siger han.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk