Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Geodis med grønnere menu

Søgeord:

13. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

348 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Sø- og luftkunder får nye grønnere produkter på hylden.

 

Det franske logistikselskab Geodis tilbyder bæredygtigt brændstof til luft- og sø-kunderne. Målet er at bidrage til reduktion af CO2-emissionerne fra deres forsendelser.

 

- Udviklingen af biobrændstof er en af de strategiske veje, Geodis forfølger for at imødekomme udfordringen med CO2-neutralitet. Med disse nye løsninger til luft- og søfragt tilbyder vi vores kunder en ekstra måde at dekarbonisere hele deres forsyningskæde, siger Marie-Christine Lombard, administrerende direktør i Geodis.

 

Luftfartsbrændstofferne (Sustainable Aviation Fuel) og maritime brændstoffer (Sustainable Marine Fuel), der stammer fra ikke-fossile kilder, produceres ved hjælp af mad og landbrugsaffald (hovedsageligt madolie). Deres anvendelse muliggør en massiv reduktion af CO2-emissioner i løbet af cyklussen fra produktion til brændstofforbrug; mindst 80 procent for luft og 90 procent for søtransport sammen med en reduktion i andre forurenende stoffer.

- Biobrændstoffer er i øjeblikket den mest effektive måde til betydeligt at reducere miljøfodaftryk fra transportaktiviteter, siger Philippe de Carné, Geodis’ executive vice president Business Development, CSR & Innovation. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk