Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hurtig transport af farligt gods

Søgeord:

25. september 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

514 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Time:matters sætter nye standarder.

 

Time:matters, datterselskabet af Lufthansa Cargo, der slår sig op på at yde hurtig kurertransport, tilbyder nu også hurtig transport af farligt gods i klasserne 2, 3, 4, 5, 6, 8 og 9, lyder det fra selskabet.

 

Ifølge Time:matters er der efterspørgsel i branchen om både hurtig og pålidelig transport af farligt gods. Herunder til bilindustrien, luftfart og rumfart, brancherne for maskiner og komponenter samt til helse- og pharmaindustrien.

 

Alexander Kohnen, administrerende direktør i Time:matters:

 

- Vi sætter nye standarder i branchen med vores hurtige og sikre transport af farligt gods. Vi er glade for at kunne tilbyde denne service på ti markeder og vi har i sinde at udvide til flere markeder på sigt, siger han.

Farligt gods kan nu transporteres rundt i hele verden på passager- og fragtfly opereret af Lufthansa, Lufthansa Cargo, Austrian Airlines og Brussels Airlines fra i alt ti markeder; Tyskland, USA, Indien, Kina, Hong Kong, Japan, Thailand, Ungarn, Frankrig og Portugal, lyder det.

 

Lars Krosch, driftsdirektør i Time:matters:

 

- Maksimal fart og maksimal sikkerhed er ikke gensidigt udelukkende. Kunder drager fordel af vores hurtige fart kombineret med de højeste standarder takket være vore specialuddannede og certificerede medarbejdere, der sikrer en fuldstændig gnidningsfri transportproces på alle lokationer, siger han.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk