Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

LH Cargo flyver fossilfrit for Kintetsu World Express

Søgeord:

28. september 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

359 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Japansk speditør betaler ekstra for CO2-neutral luftfragt.

 

Japanske Kintetsu World Express vil reducere selskabets samlede CO2-udledning i forbindelse med luftfragt med fem procent i forbindelse med en aftale om, at Lufthansa Cargo skal anvende bæredygtigt flybrændstof.

 

Kintetsu World Express har forpligtet sig til at bruge Sustainable Aviation Fuel i perioden fra oktober 2022 til september 2023. Derudover har selskabet besluttet at udligne de såkaldte well-to-tank-emissioner, der genereres under produktion og levering af Sustainable Aviation Fuel med hjælp fra certificerede klimabeskyttelsesprojekter.

 

- Klimaændringer bliver mere og mere indlysende og ødelæggende overalt i verden. Som speditør er en reduktion af vores Scope 3 drivhusgasemissioner nøglen til at vinde kampen mod den globale opvarmning. Og SAF er en stigende stjerne. For nylig, i vores første svar på anbefalingerne fra The Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD), erklærede vi vores hensigt om aktivt at deltage i vores partnerflyselskabers SAF-programmer. Jeg er glad og stolt over at arbejde sammen med vores mangeårige partner Lufthansa Cargo for en bæredygtig fremtid for luftfragtindustrien, udtaler Nobutoshi Torii, President & Chief Executive Officer for Kintetsu World Express.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk