Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

LH Cargo indgår i China Post-samarbejde

Søgeord:

22. november 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

163 gange

Læses i øjeblikket af:

0

China Post Group og Lufthansa Cargo indgår strategisk samarbejdsaftale.

 

Lufthansa Cargos topchef Peter Gerber har på et møde i Beijing underskrevet en samarbejdsaftale med China Post Group Corporation. Aftalen betegnes af LH Cargo som fundamentet for et større strategisk samarbejde.

 

China Post – der er det statslige kinesiske postvæsen – var repræsenteret ved viceformanden Li Xiong, der underskrev aftalen.

Aftalen omfatter ifølge LH Cargo, at luftfragtsselskabet stiller en ugentlig kapacitet til rådighed svarende til et Boeing 777F-fragtfly på ruten mellem Shanghai og Frankfurt.

 

- I de senere år har samarbejdet mellem China Post og Lufthansa Cargo nydt godt af konstat vækst. E-handlen er i en fortsat livskraftig udvikling. Både China Post og Lufthansa Cargo opgraderer og udvikler forretningsmodellen. Under konceptet om ”Joint Freight Operation” har begge parter nået frem til øget konsensus om kapaciteten. Sammen vil vi opbygge en mere stabil og omfattende kanal for transporten af post mellem Kina og Europa, sagde Li Xiong.

- Vi er glade for, at det fremragende samarbejde med China Post, der har foregået i mange år, nu udvides og opgraderes kvalitetsmæssigt inden for rammerne af et strategisk samarbejde, sagde Peter Gerber.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk