Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Luft-handler køber ind i Belgien

Søgeord:

11. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

364 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Swissport overtager belgisk handlingvirksomhed.

 

Swissport International AG har afsluttet købet af Belgium Airport Services (BAS) med virkning fra 1. marts 2022. Det schweiziske selskab ejer nu 100 procent af BAS og øger sin samlede lager- og håndteringskapacitet i Belgien med mere end 40 procent. Swissport udvider også i Holland med et ekstra luftfragtcenter i Schiphol Lufthavn.

 

Tilsammen driver de to selskaber fragtcentre med en samlet kapacitet på 76.000 kvadratmeter i Belgien, hvoraf cirka halvdelen er i Liège Lufthavn. Swissport driver også et moderne 38.000 kvadratmeter luftfragtanlæg i Bruxelles Lufthavn, herunder et avanceret Swissport Pharma Center.

 

- Jeg er meget begejstret for samarbejdet mellem Swissport og BAS i Liège Lufthavn, et verdenskendt luftfragthub, siger Jan van Engelen, chef for Continental Europe hos Swissport.

- Dette positionerer Swissport som en endnu stærkere partner for flyselskaber og speditører i Liège og i Belgien som helhed. Swissport vil fortsætte med at investere i at udvikle sin luftfragtforretning som en strategisk søjle i og uden for Belgien. I Amsterdam tilføjer vi for eksempel et ekstra luftfragtcenter, hvilket øger vores kapacitet i Schiphol Lufthavn markant, siger han.

 

Med BAS får Swissport adgang til en attraktiv og veletableret kundeportefølje af flyselskaber og logistikserviceudbydere som El Al, Turkish Airlines, Hongyuan Group og mange andre. BAS vil i første omgang blive drevet som en selvstændig virksomhed for at sikre servicekonsistens for sine kunder. Det operative ledelsesteam i BAS vil fortsat stå for driften af BAS, og ansættelses- og arbejdsvilkår vil også blive opretholdt. På et senere tidspunkt vil tjenester blive integreret og konsolideret under Swissport-mærket.

- Fragtmængderne har været skyhøje, så lagerplads er afgørende, siger Dimitri Bettoni, administrerende direktør for Swissport Belgien.

 

- Belgium Airport Services er en højtydende virksomhed, der driver en betydelig airside-fragtfacilitet ved siden af vores eksisterende facilitet i Liège, plus to yderligere lagre i anden linje, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk